Informatie over rendementen

Informatie over rendementen:
"De volgende informatie en aanbevelingen hebben geen invloed op uw wettelijk herroepingsrecht. Dit kan ook onafhankelijk van de uitleg worden verklaard en uitgeoefend. Het is slechts een aanbeveling van ons.

Terugkeer binnen Duitsland

Mocht, tegen de verwachting in, een van onze artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan geniet u bij ons volledige kopersbescherming. U kunt het ongewenste artikel binnen 2 weken na ontvangst van de goederen retourneren onder de voorwaarden van onze annuleringsregeling.
In samenwerking met DHL bieden wij hiervoor een zeer handige online retourservice aan. Het DHL-retourenportaal biedt u de mogelijkheid om de door u bestelde artikelen aan ons te retourneren. Aangezien u als klant de retourkosten moet dragen (behalve natuurlijk voor gerechtvaardigde klachten, in dat geval dragen wij de kosten), brengen wij u 7,90 EUR in rekening voor een normaal pakket tot 31 KG.
Als alternatief kunt u natuurlijk ook gebruik maken van een pakketdienst naar keuze.

Let op de volgende punten bij het retourneren van de goederen:

Verpak de goederen goed en onbreekbaar
Let op de annuleringsvoorwaarden
Zo werkt het:

Klik op onderstaande afbeelding om naar de DHL Returnservice te gaan
Vul het formulier in (belangrijk: vergeet uw e-mailadres niet!)
Afdrukken van het pakketlabel
Plak het bedrukte pakketetiket op het goed verpakte pakje
Breng het pakket naar het dichtstbijzijnde DHL-filiaal of geef het aan de DHL-pakketvervoerder met
U ontvangt ook de link naar uw pakketlabel per e-mail. U kunt het dus ook uitprinten, bijvoorbeeld op kantoor.

dhl-retoure

Let op het gebruik van de DHL-retoursticker:
Dit is een PDF-document. Om PDF-bestanden te bekijken of af te drukken, heeft u de gratis Adobe Reader nodig. U kunt de Adobe Reader hier downloaden: http://www.adobe.com/de/products/acrobat/readstep2.html.

U kunt de DHL-retoursticker afdrukken op een DIN A4 vel papier met behulp van Adobe Reader. Knip het bovenste gedeelte af en plak het op de verpakking. Het onderste gedeelte dient als statiegeldbon. Laat DHL hier de levering van het pakket bevestigen. U kunt het pakketje gewoon aan uw postbode geven of inleveren bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Een afhaling door DHL is ook mogelijk. Houd er rekening mee dat u de kosten voor het ophalen moet dragen. De kosten variëren van 4,00 EUR tot 8,00 EUR, afhankelijk van de datum van inning. Deze kosten kunnen worden betaald via giropay, PayPal, MasterCard, Visa, American Express. Indien u niet over de bovengenoemde betalingsmogelijkheden beschikt, is afhalen helaas niet mogelijk.

 

Retouren uit het buitenland
Helaas kunt u het DHL-retourenportaal niet gebruiken voor retouren uit het buitenland. Neem contact op met onze klantenservice, die het retourproces met u zal verduidelijken.

(Uw wettelijke garantierechten blijven onaangetast, zelfs als u de aanbevelingen niet opvolgt).