Informatie

Barbecue met de professionals van de Grillstar Event Grill Academy


Barbecueën is onze passie, die we graag met u delen. We combineren graag nieuwe recepten met verse ingrediënten, waarbij we gebruik maken van verschillende technieken om je dichter bij onze barbecueschool te brengen. Als barbecueliefhebbers willen we onze kennis graag doorgeven aan gelijkgestemden, met hen delen en hen het gevoel geven dat ze aan het barbecueën zijn. In onze Grillstar barbecueschool combineren we theorie met praktijk, waardoor barbecuefans de unieke kans krijgen om hun vaardigheden te bewijzen en aan te scherpen.
Iedereen kan leren barbecueën

Barbecueën is leuk en wordt momenteel steeds populairder. Degenen die de eerste klassieke recepten al hebben uitgeprobeerd, willen graag meer weten. Het is gewoonweg niet meer voldoende om de worsten van de grill te eten. Het is veel spannender om nieuwe recepten uit te proberen in een gezellige sfeer en om boven je eigen verwachtingen uit te stijgen. Maar het is niet gemakkelijk om de juiste draai te vinden. Vooral als beginner weet je vaak niet welk gereedschap het juiste is en welke methode het meest geschikt is voor het grillen van recepten. Bovendien is er een onbeheersbare hoeveelheid specerijen. Veel boeken bieden een eerste aanzet, maar ze zijn veel te theoretisch. Als barbecuefanaat wil je de mogelijkheden meteen uitproberen en de barbecuetang pakken. En dat is maar goed ook, want barbecueën kan je leren, het beste in de praktijk tijdens een barbecuecursus of kookles. Dit is precies waar onze barbecueseminars in het geding zijn, die bedoeld zijn om vooral één ding te leren: Plezier met barbecueën.


De focus ligt op het samenzijn in de Grill Academy.

Bij onze barbecueseminars is het belangrijkste om samen te zijn en samen te leren. We willen ideeën uitwisselen over barbecuen en samen nieuwe dingen ontdekken. Met zoveel passie voor grillen is een leraar niet op zijn plaats en dat is precies waarom we besloten hebben om samen op een informele manier nieuwe dingen te ontdekken. De mix van beginners en gevorderden verrijkt de cursus, omdat iedereen iets mee kan nemen en van de ander kan leren. Misschien heb je al een truc ontdekt in het barbecueën die niemand anders kent. Deel het met ons en kom erachter hoe de andere deelnemers ermee omgaan. Uiteraard staan wij u de hele avond met raad en daad terzijde. Uw vragen worden gehoord en beantwoord binnen onze kleine groep. U wilde altijd al weten hoe u de juiste temperatuur kon vinden of welke marinade het meest geschikt is voor uw vlees? Geen probleem. Vraag het gewoon aan onze grill-meester en leer nieuwe dingen kennen.


Leer op een ontspannen manier te grillen

Ons hoofddoel is om u te laten genieten van het barbecueën, en dat kan alleen in een ontspannen omgeving. In onze Grillstar-Grillschule in Gütersloh (10 minuten van Bielefeld) is dit zonder problemen mogelijk. Echte barbecuefans ontmoeten elkaar hier in een charmante sfeer en komen samen om ideeën uit te wisselen over de nieuwste barbecuetechnieken. We laten u in een kookcursus de juiste manier zien om ter plaatse met de grills om te gaan en ontdekken samen nieuwe recepten met verse ingrediënten. Om u te laten profiteren van onze jarenlange ervaring, hebben we verschillende cursussen ontworpen die zijn afgestemd op uw behoeften. Beginners leren de nodige specialistische kennis in onze basiscursussen en gevorderden kunnen hun kennis verdiepen in meer gevorderde seminaries en bijvoorbeeld speciale gerechten bereiden. Of u nu net begonnen bent met grillen of al enkele jaren gepassioneerd aan het grillen bent: Wij bieden u het juiste grillseminar in een ontspannen sfeer.


Ontdek nieuwe dingen met de Grillstar Grill-academie

Steeds weer zijn we op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de barbecuefans te inspireren. In onze Grillstar grillschool leven we daarom onze grote kracht: het experiment. Onze ideeën omvatten al traditionele en moderne combinaties van de grill of de beschouwende kerstbarbecue. En we plannen ook meer smakelijke verrassingen voor de toekomst. Eén ding is zeker: bij ons wordt het nooit saai op je bord.

Grote selectie van eersteklas roosters

Als u altijd al de mogelijkheid wilde hebben om een nieuwe grill te proberen, dan biedt de Grillstar barbecueschool u de unieke mogelijkheid. Terwijl u nieuwe grillrecepten en -technieken uitprobeert, leert u ook onze eersteklas grills beter kennen. U komt er snel achter welke van de grills het beste bij u en uw behoeften past en kunt ze ter plekke uitproberen. U zult merken dat het vlees niet op elke grill hetzelfde smaakt. Maar als je nu denkt dat een biefstuk alleen op een houtskoolgrill zijn rokerige smaak kan ontwikkelen, vergis je je en kun je zelf ontdekken hoe lekker de biefstuk van de gasgrill is door hem zelf te proberen.


We worden door u begeleid

U kunt onze barbecueschool in Gütersloh (op de B61 tussen Bielefeld en Gütersloh) zeven dagen per week bezoeken, niet alleen op vaste data maar ook op individuele tijdstippen. Dit betekent dat we ons laten leiden door u en uw behoeften. Dankzij de mooie sfeer bieden wij het terrein van onze grillschool te huur aan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen zo hun feestjes of verjaardagen vieren. De vieringen worden ondersteund door ons onderhoudend ondersteunend programma, waarbij u zich volledig kunt onderdompelen in de wereld van het barbecueën. De casual setting, die zeer belangrijk is bij onze evenementen, geeft u een uniek inzicht, zodat u tips en trucs voor het barbecueën aan de zijkant kunt oppakken.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en uw wensen kunnen onze professionele grillmeesters ook als cateraar optreden. U kunt dan genieten van uw feestje en u door de professionals laten "grillen". De unieke sfeer zorgt voor een onvergetelijke avond. Als u echter al een locatie heeft gevonden voor uw feest, komt onze cateringservice ook naar u toe. Wij grillen met verse ingrediënten en toveren creatieve gerechten tevoorschijn die uw gasten lang zullen bijblijven. Als u specifieke ideeën heeft over welk gerecht op uw bord moet komen of welke ingrediënten we moeten gebruiken, kunt u dit vooraf individueel met ons bespreken. We hebben ook altijd een open oor voor suggesties voor onze grilltrainingen.

De Grillstar-Grillschule biedt voor elk evenement de juiste locatie - ongeacht of u een bedrijfsjubileum of een vrijgezellenfeest plant. Naast verjaardagen, bedrijfsuitjes en seminars organiseren wij ook bezoeken aan buitenlandse zakenpartners of zomer- en kerstfeesten. Voor onze barbecueseminars raden wij een maximum aantal van 22 deelnemers aan, zodat beginners en gevorderden het beste kunnen leren. Meer deelnemers zijn echter ook mogelijk als niet elke gast actief wil deelnemen en het liefst iets lekkers van de grill wil hebben. Neem contact met ons op met uw persoonlijke verzoek.


Geef een onvergetelijke ervaring weg

Echte barbecuefans zijn blij om meer te leren over grillen en om nieuwe trucs te leren. Bij een barbecue-seminar kan theoretische kennis worden gecombineerd met praktische kennis - ongeacht hoeveel voorkennis de barbecuelenthousiastelingen hebben. Geef een voucher weg voor een van onze barbecueseminars en zorg voor een onvergetelijke en culinaire ervaring.
We kijken uit naar u

Veel barbecuefans vinden hun weg naar ons en we zijn blij met elk bezoek. Samen barbecueën we en wisselen we de nieuwste technieken uit. Vooral vanuit de naburige steden komen nieuwsgierige barbecueliefhebbers steeds weer bij ons langs om samen met ons nieuwe gerechten op de grill uit te proberen. Onze smaakvolle vrienden komen vooral uit Gütersloh, Bielefeld, Münster, Herford, Hamm, Lippstadt en Paderborn en uit heel OWL, Dortmund en Hannover naar ons toe. Maar we zijn ook populair bij barbecuefans uit heel Duitsland en velen maken een lange reis om te leren van onze barbecuemeesters. In ieder geval kijken we uit naar u en uw bezoek aan onze Grillstar barbecueschool.